Flexibel en innovatief

over ons

Als zogenaamd MKB onderneming, gelegen in het oosten van Belgiƫ nabij de Duits - Luxemburgse grens, staan wij voor innovatie en doorontwikkeling van onze gevelsystemen. Wij investeren voortdurend om de ontwikkelingen in de bouwtechniek steeds weer vooruit te zijn en de uitdagingen in de markt het hoofd te kunnen bieden. In het recente verleden zijn onze kernactiviteiten zich steeds meer gaan richten op grotere bouwprojecten, waarbij Isosystems uw langdurig, betrouwbare partner is.

Filosofie

Door de korte lijnen binnen de organisatie is het mogelijk snel en direct contact te onderhouden met onze partners. Dit helpt, samen met onze motivatie, onze produkten vooraan in de markt te zetten. Daarom zijn we steeds weer trots op ieder gerealiseerd project of referentie. Onze produkten voldoen aan de hoogste eisen en worden regelmatig getest naar internationale maatstaven, maar zijn natuurlijk afhankelijk van montage. Daarom ondersteunen wij onze partners waar we kunnen met scholing of montagehulp. We streven er altijd naar de ondersteuning de zelfde kwaliteit te geven als onze producten

Het ontstaan

Reeds 40 jaar geleden is GeBrik (Isosystems ‘Brick’) op de huidige locatie ontwikkeld, dit toen voor het bekleden van standaard houten huizen. Het productieproces heeft zich in de afgelopen 10 jaar verfijnd en geoptimaliseerd. Nadruk lag daarbij op verbreding van het assortiment om vrijwel alle aanvragen te kunnen invullen. We durven te zegen dat het ons is gelukt en dat we heden ten dagen een productielijn hebben die voldoet aan de modernste, meest actuele maatstaven en hoge flexabiliteit.

Ecologie

Het milieu is ons veel waard ! Ze is dan ook deel van onze strategie binnen de onderneming. Ieder jaar leggen wij richtlijnen vast vor zowel het productieproces als voor de te verwerken grondstoffen. Deze zorgvuldige milieupolitiek wordt regelmatig bewaakt en/of aangepast. Wij betrekken ons personeel actief bij dit proces.