Onze gevelsystemen zijn de perfecte oplossing voor esthetische en economisch doordachte gevelbekleding

Met Isosystems krijgt u een gevel die bestaat uit uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke decoratieve materialen. Deze garanderen een duurzame, levenslange en optisch zeer aansprekende oplossing voor uw gevelproject. Onze systemen zijn licht in gewicht en snel en eenvoudig aan te brengen - voor zowel nieuwbouw als renovatie.

home_intro

Techniek

Een slim, intelligent en modern productieproces, op basis van polyurethaan, maakt de hoogste ambities mogelijk . Wij staan u graag bij met onze jarenlange ervaring tezamen met de zekerheid van op het hoogste niveau gecertificeerde producten.

Producten

U heeft de keuze uit een rijk assortiment aan mogelijkheden. Wij ontwikkelen en produceren naar wens en/of projectvoorschrift. Kleur, formaat, verband of oppervlak…u heeft de ideeën die wij graag voor u verwezelijken.

Over ons

Wall & Facade Solutions is een onderneming met haar hoofdvestiging in België en staat voor innovatie en voortdurende ontwikkeling van geveloplossingen. Als voorloper in onze bedrijfstak, met ruim 40 jaar ervaring, ligt de focus bij oplossingen die de moderne eisen in de bouwindustrie en geveltechniek het hoofd kunnen bieden.