Gebrik - Isosytems AG - Votre spécialiste en fabrication de systèmes d'isolation en brique Isosytems AG
Français Nederlands English Deutsch
 

Products

 
Isosytems AG
Isosytems AG
Isosytems AG
Isosytems AG
AWEX 
Avec le soutien de l'AWEX
(Agence Wallonne à l'exportation)
Sitemap
made by mum.lu
BEL-STONE
"Bel-Stone" een 100% belgische nieuwheid

Isosystems AG koos voor Batibouw om het nieuwe Bel-Stone in première te laten gaan. Zijn grote broer, Gebrik een paneel van isolatie dat met plaatjes in gekookte aarde wordt vervaardigd, is al een vaste waarde in de sector. Vandaag stelt Isosystems AG trots zijn nieuw 100% Belgisch product voor, Bel-Stone.
 
Bel-Stone is een isolerend paneel dat samengesteld is uit stukken natuurlijke blauwe steen die op iedere voorgevel kan worden gefixeerd. Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Dankzij een laag PU-schuim zorgen de panelen voor een uitstekende isolatie, met belangrijke energiebesparingen als resultaat. Het voordeel van dit nieuwe product is daarmee onmiddellijk duidelijk: een lagere verwarmingsfactuur en minder last voor de natuur. Bovendien zijn de gebruikte producten volledig natuurlijk, wat van Bel-Stone een 100% ecologisch product maakt.
 
De productie van Bel-Stone berust op een 100% Belgisch partnerschap. Isosystems AG werkt hiervoor immers samen met de “les Carrières du Hainaut” om de productie van deze exclusiviteit te concretiseren! Deze beschikt over alle vereiste technische goedkeuringen om in heel Europa verkocht te worden.
 
De voordelen van Bel-Stone zijn talrijk. Naast de eerder vermelde energiebesparing, vormt Bel-Stone een oplossing die lichter is dan een traditionele stenen voorgevel. Dankzij zijn bevestigingssysteem met schroeven, kan het paneel in de hoogte worden geplaatst zonder dat daarvoor een fundering nodig is. Bovendien is de plaatsing van een paneel erg makkelijk en snel. Ook op het gebied van ingenomen ruimte is Bel-Stone voordelig: met een maximum dikte van slechts 6 cm verleidt Bel-Stone meer dan één architect. Het product neemt daarmee veel minder plaats in dan de klassieke producten. Uiteindelijk is Bel-Stone een moderne esthetische oplossing en dit vanuit zowel economische als ecologische overweging.
 
U begrijpt het goed, Bel-Stone heeft heel wat voordelen. Hij is esthetisch, volledig samengesteld uit natuurlijke producten, goed voor een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik en heeft scherp concurrerende prijzen.

Back Printen Impressum Top
Isosytems AG
Isosytems AG