Gebrik - Isosytems AG - Votre spécialiste en fabrication de systèmes d'isolation en brique Isosytems AG
Français Nederlands English Deutsch
 

Bedrijf

 
Isosytems AG
Isosytems AG
Isosytems AG
Isosytems AG
Isosytems AG
AWEX 
Avec le soutien de l'AWEX
(Agence Wallonne à l'exportation)
Sitemap
made by mum.lu
Wie zijn wij?
De Maatschapij

Esthetisch bouwen! Gezond leven! Economisch wonen!
Isosystems AG is de specialist voor de productie van isolerende baksteensystemen. In 2005 uit de overname van Genorm AG ontstaan, blikken wij vandaag op een ervaring van 30 jaar in de productie en ontwikkeling van gevelsystemen terug. En op een grote inventieve geest.  Bij de invoering op de markt in 1980 waren wij op wereldvlak de eerste en enige producent van dit nieuwe gevelsysteem.

Isosystems - modern en esthetisch
Vandaag zetten wij de traditie en de competentie van 30 jaren productontwikkeling met Isosystems AG perfect verder. Met ons gevelsysteemen van natuurlijke bakstenen, vervullen wij alle aanspraken op modern wonen. Een Isosystems gevel geeft het gebouw de esthetische glans van een gevel van natuurlijke baksteen. In tijden van hoge energiekosten biedt het systeem bovendien een optimale warmte-isolatie en vermindert de verwarmingskosten. Gelijktijdig zijn de Isosystems systeemen luchtdoorlatend en zorgen zo voor een op elk ogenblik behaaglijk en gezond klimaat in de kamer.

Gebrik – individueel en flexibel
Isosystems gevels zijn flexibel en voor elk bouwproject geschikt. Voor oude gebouwen en afgewerkte woningen is het de economische oplossing voor de sanering. Voor nieuwbouw het goedkope alternatief voor traditionele stenen of bakstenen. Voor elk project maken wij een op maat gemaakte gevel. De eenvoudige manipulatie en de snelle montage bespaart tijd en geld. Van grote bouwprojecten tot de “huisjesbouwer”, vandaag de dag stellen talrijke klanten hun vertrouwen in de kwaliteit van de Isosystems systeemen.
 

Back Printen Impressum Top
Isosytems AG
Isosytems AG